Eredmény

Márkák

Keresés:
Keresés:
találat
Bejelentkezés Új vagy nálunk? Regisztráció
hu de en

Termék Kategóriák

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

Miflex

XTREME FONOTT REGULÁTORCSŐ

Mfr: 60190
Ára: € 21.30

Készleten

Válassz színt
Méret
Válassz típust

Xtreme fonott Regulátorcső

Leírás
Xtreme Fonott Regulatorcső

Az Xtreme nagy teljesítményű búvár tömlők profi búvárok közreműködésével kifejlesztett regulátortömlői, kiválóak mély vízbe. A Miflex 2 mérnökei megfigyelték a hagyományos alacsony nyomású búvárcsövek gyengepontjait, és kiküszöbölték őket, az Xtreme magas teljesítmény érdekében.
Az Xtreme csövek külső nylon biztonsági fonattal rendelkeznek, és védi a tömlőt a kopástól, mely gyakori probléma a búvároknál. A szabadalmaztatás alatt álló Xtreme dupla fonattal az UV sugarakkal szemben is ellnáll a vízben, ezért megnövelt élettartammal rendelkezik.

A hagyományos csövekkel ellentétben az Xtreme nylon biztonsági fonata miatt más módon csatlakoztathatók a szorítógyűrűhöz, egy rozsdamentes acél vagy réz gallérral. Az eredmény? Teljesítmény és rugalmasság extrém helyzetekben! Kösse az Xtreme csövet egy erős csomóba és zavartalanul történik a levegőáramlás a csőbe. Na ez rugalmasság!

Az Xtreme nagyobb kitörési nyomást is eredményez - dupla annyit, mint egy hagyományos cső esetében. A fizikai átszakítás esetén az Xtreme tömlők esetében csökkentett levegőveszteséggel számolhatunk. Hogy hogyan? A fejlett nylon biztonsági fonatok hatásosan összemennek nyomás alatt, csökkentve így a levegőveszteséget és értékes időt megspórol. Automatikus összeszerelés és tesztelési procedúrák sorozata után gyártották le a Miflexnél ezt a tömlőt, minden egyes Xtreme cső 30 különálló biztonsági ellenőrzésen esett át. Bármely teszt elbukása esetén a Miflex standard szerint a csöveket nem hozzák forgalomba, így egyáltalán nem kell azon aggódnia, hogy nem teljesít megfelelően az új tömlő!

Értékeléshez, kérdés feltevéséhez kérjük jelentkezz be!

Értékelésed:
×

Size chart Mérettáblázat

Ok

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

;