Eredmény

Márkák

Keresés:
Keresés:
találat
Bejelentkezés Új vagy nálunk? Regisztráció
hu de en

Termék Kategóriák

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

Miflex

XTREME FONOTT JACKET TÖMLŐ

Mfr: 61020
Ára: € 25.50

Készleten

Válassz színt
Méret
Válassz típust

Xtreme fonott Jacket tömlő

Leírás
MIFLEX Xtreme fonott Jacket tömlők

Az Xtreme nagy teljesítményű búvár tömlők profi búvárok közreműködésével kifejlesztett Jacket tömlői, kiváló mély vízbe. A Miflex 2 mérnökei megfigyelték a hagyományos alacsony nyomású búvárcsövek gyengepontjait, és kiküszöbölték őket, az Xtreme magas teljesítmény érdekében.
Az Xtreme csövek külső nylon biztonsági fonattal rendelkeznek, és védi a tömlőt a kopástól, mely gyakori probléma a búvároknál. A szabadalmaztatás alatt álló Xtreme dupla fonattal az UV sugarakkal szemben is ellnáll a vízben, ezért megnövelt élettartammal rendelkezik.

A hagyományos csövekkel ellentétben az Xtreme nylon biztonsági fonata miatt más módon csatlakoztathatók a szorítógyűrűhöz, egy rozsdamentes acél vagy réz gallérral. Az eredmény? Teljesítmény és rugalmasság extrém helyzetekben! Kösse az Xtreme csövet egy erős csomóba és zavartalanul történik a levegőáramlás a csőbe. Na ez rugalmasság!

Az Xtreme nagyobb kitörési nyomást is eredményez - dupla annyit, mint egy hagyományos cső esetében. A fizikai átszakítás esetén az Xtreme tömlők esetében csökkentett levegőveszteséggel számolhatunk. Hogy hogyan? A fejlett nylon biztonsági fonatok hatásosan összemennek nyomás alatt, csökkentve így a levegőveszteséget és értékes időt megspórol. Automatikus összeszerelés és tesztelési procedúrák sorozata után gyártották le a Miflexnél ezt a tömlőt, minden egyes Xtreme cső 30 különálló biztonsági ellenőrzésen esett át. Bármely teszt elbukása esetén a Miflex standard szerint a csöveket nem hozzák forgalomba, így egyáltalán nem kell azon aggódnia, hogy nem teljesít megfelelően az új tömlő!

Értékeléshez, kérdés feltevéséhez kérjük jelentkezz be!

Értékelésed:
×

Size chart Mérettáblázat

Ok

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

;