Eredmény

Márkák

Keresés:
Keresés:
találat
Bejelentkezés Új vagy nálunk? Regisztráció
hu de en

Termék Kategóriák

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

EarPro

EARPRO

Mfr: SW999
Ára: € 19.90

Készleten

EarPro

Leírás
A világ kétharmad részét víz borítja, ez a legfontosabb erőforrásunk. A vízben és a víz körül boldogabbak vagyunk, nyugodtabbak és közelebb érezzük magunkat a természethez - a “kék lélek kreatív lélek”.

A legtöbb víz által okozott fülprobléma - mint a gyulladás vagy a fülcsatorna szűkülése a víz beszorulása okán alakul ki. Az EarPro formula megakadályozza a víz bejutását, és gyulladáscsökkentő hatása miatt a legtöbb könnyen kialakuló fülbetegség ellen hatásos. 
Az EarPro jó megoldás beszorult víz, és a fület érintő fájdalmak ellen. Egyfajta védőréteget képez a külső fülcsatornában, erős víztaszító réteget biztosítva, mely egyben gyulladáscsökkentő hatású is.
Az EarPro egy új fejlesztésű, hatékony megoldás. A legtöbb víz által okozott probléma, mint pl. a fül külső rétegeinek gyulladása, fájdalom és kényelmetlen érzet megszűnik, vagy egy az egyben kiküszöbölhető az úszó, szörfös, búvár számára.
Imádsz a vízben lenni, de problémát okoz a beszorult víz a füledben?
Az EarPro kiváló megoldás, függetlenül attól hogy professzionális sportoló vagy, vagy csak leruccansz a strandra a családdal. Úszóknak, szörfösöknek, vizisíelőknek, búvároknak, sznorkelezőknek egyaránt ajánlott. 

Az EarPro egy professzionálisan fejlesztett eszköz, víz alatti vízi sportokhoz. Egy gyógyászatilag biztonságos és higiénikus megoldás mely megakadályozza a víz beszorulását a fülcsatornába.

Kiszerelés: 20ml - akár 200 kifújás
(Ára: 329,5 Ft/ml)

Értékeléshez, kérdés feltevéséhez kérjük jelentkezz be!

Értékelésed:
×

Size chart Mérettáblázat

Ok

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

;