Eredmény

Márkák

Keresés:
Keresés:
találat
Bejelentkezés Új vagy nálunk? Regisztráció
hu de en

Termék Kategóriák

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

OceanReef

ARIA QR+

Mfr: OR019012
Ára: € 89.90

Készleten

Válassz színt
Méret

ARIA QR+

Leírás
Lélegezz az orrodon keresztül sznorkelezés közben! Viszlát állkapocs fájdalom (nincs csutora amire harapni kéne), viszlát nehéz légzés, és viszlát víz a sznorkelben! Ami marad, az egy száraz sznorkel. Tényleg. Végleg. Hatalmas látómező, mely többé nem párásodik be, a szabadalmazott és függetlenül tesztelt levegőáramlás technológiának köszönhetően.
A FFSM vonal egy egyedi fejlesztésű "orinasal" optimális zárással az orrod körül. Minden teszt vízben végezve, a tényleges felhasználást szem előtt tartva.
A maszk nem csak Olaszországban lett tervezve, de itt is gyártódott.
Sznorkelezés újragondolva!

ÚJ DESIGN
Új pánt és gyorskioldó rendszer. Ez biztosítja a nagyobb kényelmet, biztonságot és egyszerű fel- és levételt. A gyorskioldók nemcsak egyszerűen megfoghatók, de a forgó csattoknak köszönhetően biztos pozícióban marad a fejeden, kényelmes elasztikus pántok segítségével.

TELJES LÁTÁS
a vízi világra - a QR+ maszk forradalmasítja a sznorkelezés élményét. Mindent megfigyelhetsz a víz alatt, ami 180°-os szögben történik körülötted - igazi panoráma látás! Tapasztalt sznorkelezőknek kifejezetten tetszeni fog a sötét záró rész az arc élén, mely csökkenti az oldalról beáramló fényt, ezáltal többet látsz abból ami veled szemben van.

KIEGÉSZÍTŐK
A QR+ kameratartóval kapható. Valamint újrahasznosítható táskával, alján hálós résszel, így használat után könnyedén szárad még a táskájában is. A QR+ kompatibilis minden kiegészítővel ami az OceanReef FFSM vonalhoz készült. Exkluzív eszközök, mint a Snorkie Talkie, Optikai lencse készlet, és Duo uszonyok - felejthetetlen élményben lesz részed ha ezt a full face sznorit választod!

Ez a maszk NEM freedivinghoz készült, bár a felszín alatti úszás lehetséges sekély vizekben.

Értékeléshez, kérdés feltevéséhez kérjük jelentkezz be!

Értékelésed:
×

Size chart Mérettáblázat

Ok

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

;