Eredmény

Márkák

Keresés:
Keresés:
találat
Bejelentkezés Új vagy nálunk? Regisztráció
hu de en

RÓLUNK

A SeaWatch Búváráruház abból a gondolatból született, hogy minden frissen végzett búvárnak lehet felszerelést eladni. Ezzel cégünknél összekapcsolódott az oktatás és a felszerelés értékesítés.
 Az első bolt 2003-ban nyílt Budapesten. Ez a bolt még csak 50 m2-es volt, felszerelés értékesítésen kívül lehetett felszerelést bérelni és szervizeltetni is. A második bolt 2004-ben nyílt Veszprémben. Ez a bolt már kétszer nagyobb volt mint a budapesti és ugyanazok a szolgáltatások voltak elérhetőek. A nagy keresletre való igény és több márka országos képviselőjeként összevontuk boltjainkat és egy új helyen megnyitottuk Közép-Kelet-Európa legnagyobb Búváráruházát. 2007 júliusában nyitottunk meg Budapesten, 2 szinten és közel 2000 m2-en. Oktatás és felszerelés vásárlás immáron egy helyen. Több mint 10 éve változatlan helyszínen vagyunk, márka és termék választékunkat folyamatosan bővítjük, hogy a lehető legtöbb vásárlói igényt kielégíthessük.

Reduktorok   Ruhák

Mares XR   Maszkok

Az első webshopunkat 2008-ban indítottuk, ez még kizárólag magyarországi értékesítésre koncentrált. 2013 elején nyitottuk meg az új webshopunkat, ez már több nyelven készült és Magyarországon kívül, Románia volt a célország. Ezzel az új webshoppal olyan nagy mértékű fellendülés volt megfigyelhető az online értékesítés területén, hogy érdemes volt fejlesztésen és fejlődésen gondolkozni. Így jutottunk el a jelen verzióhoz, amely 2017-ben kezdte meg a működését. Mostanra már az EU bármely országából érkező megrendeléseket kiszolgáljuk, webshopunkat folyamatosan fejlesztjük és kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Panorama

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

;