Eredmény

Márkák

Keresés:
Keresés:
találat
Bejelentkezés Új vagy nálunk? Regisztráció
hu de en

GYIK > Általános, vásárlás előtt felmerülő kérdések

Bejelentkezést követően a "személyes adataim" résznél lehet az adatokat módosítani.

Bejelentkezést követően az "eddigi megrendeléseim" résznél tekinthetőek meg vagy a visszaigazoló emailben.

Áruhitel szolgáltatásra jelenleg nincsen lehetőség.

Szabad pozíciókról és lehetőségekről a Karrier menüpontban tájékozódhatsz.

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN
Készpénzes fizetésre a szaküzletünkben van lehetőséged, valamint utánvételes fizetési mód választásakor. Ilyenkor a megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL /Kizárólag Magyarországon/
Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

UTÁNVÉTES FIZETÉS /Kizárólag Magyarországon/
Utánvétes fizetési mód választásakor a megrendelt árut futár fogja szállítani. Ilyenkor a megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
Szaküzletünkben, valamint online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az OTP Bank. Szaküzletünkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.

A Kapcsolat menüpontot megnyitva találod az email-es elérhetőségünket. Válaszd a "beszerzés" tárgyat és írd meg nekünk leveled.

A kapcsolat menüpontot megnyitva találod az email-es elérhetőségünket. Válaszd ki a "beszerzés" tárgyat és írd meg nekünk, mire szeretnél írásos ajánlatot kapni. Minden esetben felvesszük veled a kapcsolatot, és az ajánlat személyre szabottan fog elkészülni.

Amennyiben érvényes promóciókóddal rendelkezel, a vásárlás során ezt megadva kedvezményre tehetsz szert.

 A vásárlás lezárásakor kell kiválasztanod a szállítás módját és a szállítót. A szállító kiválasztásakor megjelenő ajánlat lesz a fizetendő szállítási díj. Akció vagy kupon használatakor a szállítás akár díjmentes is lehet!

Iratkozz fel
hírlevelünkre!

;